Внимание данный материал не отображается на сайте

Фестиваль вуличної їжі "Весна у маленькому Парижі"

23.05.2020–24.05.2020
23.05.2020–24.05.2020
Казачий остров
Кировоград, проспект Винниченко, 12

Фестиваль вуличної їжі цієї весни Клуб рестораторів Кропивницького проведе 23-24 травня на Козачому острові. Це буде вже шостий фестиваль, який проводять ресторатори і його тема буде «Весна у маленькому Парижі».

- Крім улюблених страв наших городян таких, як шашлик, бургери і плов, кожен ресторан буде готувати ще й різноманітні страви французької кухні. Це будуть жаб'ячі лапки, равлики, мідії та устриці, паштети, круасани, а так само знаменитий французький цибулевий суп та інше. Також відвідувачі фестивалю зможуть скоштувати різну крафтову продукцію місцевих виробників, зокрема сири, вина та пиво, - розповідає Президентка Клубу Олеся Вольштейн. За її словами, шостий фестиваль вже за традицією крім розважальної мети ще матиме і благодійну частину. Кошти, виручені з продажу лотерейних білетів та сувенірної продукції, громадська організація «Клуб рестораторів» планує передати у Гематологічне відділення обласної дитячої лікарні.

- Фестиваль вуличної їжі – це серйозне підсилення міської туристичної індустрії, в структурі якої окреме важливе місце посідає якісно та по-сучасному організоване вуличне харчування, - коментує Секретар Клубу Вікторія Талашкевич. За її словами, участь у фестивалі планують взяти не менше двадцяти закладів нашого міста, і Клуб рестораторів сподівається, як і щоразу, на підтримку та сприяння у проведенні свята з боку міської влади Кропивницького.

Хочете бути в курсі програми фестивалю та взяти участь у розіграші призів? Підписуйтеся на чат-бота Клубу рестораторів у Фейсбуці - тисніть на лінк m.me/2373186142773140?ref=w6790580



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!