​Велосипедне літо: Плани і досягнення

31.07.2020
31.07.2020
Музыкально-драматический театр им. Кропивницкого
Кировоград, Театральная площадь

У п‘ятницю 31 липня о 16.00 запрошуємо журналістів Кропивницького та представників і представниць велоспільноти міста на прес-конференцію просто неба - на Театральній площі.

Активісти спільноти «Велокроп» планують продемонструвати вам (і навіть дати покататися!) відремонтований на зібрані спільно кошти велосипед-тандем. Також відбудеться презентація проекту, поданого велосипедистами і велосипедистками на Громадський бюджет цього року.

Від спільноти «Велокроп» виступлять Андрій Паливода і Ольга Литвинова. Вони розкажуть про ті цікаві події, що їх організовували для містян велосипедисти Кропивницького протягом весни і літа, а також анонсує плани цього громадського об’єднання на осінь.

Зокрема, Андрій Паливода розповість присутнім про проект під назвою «КОЗАЦЬКА СОТНЯ», який спільнота незабаром планує подати на фінансування Громадського бюджету у Кропивницькому.

«Козацька сотня», за задумкою авторів та авторок проекту, це має бути всеукраїнське велораллі протяжністю 100 км – територією поблизу міста Кропивницький.

- Наш проект - це насамперед популяризація здорового способу життя та активного відпочинку серед населення будь-якого віку та туристично-спортивний захід для усіх бажаючих на велосипедах будь-якого типу, - розповідає Андрій Паливода.

Якщо громада міста підтримає проект, то він стане першим заходом такого формату на Кіровоградщині (велосипедисти називаються такі заходи «сотка»). Старт і фініш велораллі заплановано у Кропивницькому, а по маршруту учасники та учасниці проїдуть через села Суботці, Казарня, Трепівка, Єлисаветградка та Підлісне.

- Ми віримо, що цей спортивний марафон не тільки буде втілено у життя, але й стане традиційним для містян Кропивницького та вело туристів з інших куточків України, - переконаний Андрій Паливода. На його думку, велораллі безперечно приверне увагу як жителів регіону, так і багатьох людей з інших куточків України, а це підвищує туристичну та інвестиційну привабливість регіону.

Слідкуйте за новинами спільноти «Велокроп» у соціальних мережах:

ФБ-сторінка – https://www.facebook.com/velokrop

ФБ-група – https://www.facebook.com/groups/346242199505559/

Інстаграм-профіль: https://instagram.com/velokrop



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!