​Рада Експертів підпише меморандум про підтримку «Дорожньої Карти Реформ Кропивницького» новим складом міськради

14.10.2020
14.10.2020

У Кропивницькому 14 жовтня, у середу, об 11.00 в приміщенні Прес-центру CBN (м. Кропивницький вул. Велика Перспективна, 46, третій поверх) відбудеться підписання Меморандуму про підтримку «Дорожньої Карти Реформ Кропивницького» з кандидатами в міські голови Кропивницького та представниками політичних партій, що балотуються до міської ради, за участі членів коаліції громадських організацій «Рада експертів».

Під час заходу спікери розкажуть про нові пріоритети «Дорожньої Карти Реформ Кропивницького» на наступні 5 років роботи міської ради 8-го скликання, а також про результати, яких вдалося досягнути нинішньому скликанню міськради.

Спікерами на прес-конференції виступлять:

1.Олена Бринза, співголова Правління коаліції «Рада експертів», голова ГО «Батьківська рада Кропивницького»

2.Дмитро Сінченко, співголова Правління коаліції «Рада експертів», голова ГО «Асоціація Політичних Наук».

3.Вікторія Талашкевич, провідна експертка робочої групи з урбаністики "Ради експертів", координаторка ГО "Прес-клуб реформ".

На підписання Меморандуму запрошені представники всіх політичних партій, що балотуються до міської ради Кропивницького, а також всі кандидати на посаду Кропивницького міського голови.

«Рада експертів»(РЕ) - коаліція громадських організацій Кіровоградщини. Була створена навесні 2017 року за сприяння Реанімаційного Пакету Реформ. До складу РЕ увійшли 32 найбільш потужних організацій громадянського суспільства міста Кропивницький та Кіровоградської області, зокрема: ГО «Асоціація Політичних Наук», ГО «Прес-клуб реформ», ГО «Батьківська рада Кропивницького», ГО «Народний контроль Кіровоградщини», Кропивницька обласна філія ВО «Рух захисту української мови», Центр української політики «Ексампей», Кіровоградське відділення ВУТ «Просвіта», Центр медіарозслідувань «Прозоро», ГО «Озеленення. Кропивницький», БФ «Кіровоград Волонтерський», ГО «Територія успіху», ГО «Волонтерське об’єднання учасників Майдану та бойових дій», ГО «Спільна дія».

Прес-служба коаліції «Рада Експертів»



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!