Як відкрити равликову ферму?

26.02.2021
26.02.2021

Мрієте про роботу, яка займатиме 2-4 години на день? Любите бувати на свіжому повітрі і гарній природі? Дбаєте про екологію та переробку? Тоді записуйтесь на майстер-клас, який відбудеться у Гончаренко центрі 26 лютого, і Володимир Кравчук розповість вам, як започаткувати равликову ферму.

На майстер-класі ви дізнаєтесь про те, якими бувають равлики, як їх можна вирощувати у себе на балконі або на сотнях гектарах землі, а ще ми влаштуємо дегустацію! Своїм досвідом створення першої та наразі єдиної на Кіровоградщині ферми "Інгульський равлик" поділиться Володимир Кравчук.

Реєстрація на майстер-клас триває до 21.00 середи, 24-го лютого, - ось за цим посиланням: https://cutt.ly/yk3Zkvo

Участь - безкоштовна, але, з огляду на карантин, ми запросимо тільки 20 осіб! Відбір - на конкурсній основі, з огляду на вашу мотивацію! Ті, хто буде відібраний до участі у майстер-класі офлайн, отримають персональні запрошення телефоном 25-го лютого.

Хто не буде запрошений на майстер-клас, зможе подивитися виступ пана Володимира онлайн під час прямого ефіру у день проведення майстер-класу - на нашій Фейсбук-сторінці. Початок заходу 26-го лютого об 11.00, тривалість - 1,5 години.

Ще раз нагадуємо, що всі освітні програми у Гончаренко центрі безкоштовні!

Щоб бути у курсі новин і подій, підписуйтесь на канал у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та профіль в Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!