Психологічна гра "Шент"

06.03.2021
06.03.2021

Вперше психологічна гра «Шент» була описана у книзі Теда Уїльямса «Орден Манускрипта» , де в неї грають ельфи. Сама гра імітує велике поле життя, де Ви зможете простежити за своїми бажанням чи мріями. За тим, що для вас важливе! Можливо, ви зможете зрозуміти, що заважає досягти цього у реальному житті?

Для гри вам НЕОБХІДНО:
- символічні фігурки (шенти), які Ви принесете з собою, це можуть бути якісь невеличкі предмети чи камінці (всього 5-6 шентів);
- підготувати своє питання, мрію, проблему, яку ви хочете розглянути (озвучувати її на грі буде необов’язково);
- готовість та бажання вийти за рамки стандартного сприйняття життя.

Гру проведе у суботу, 6 березня у Гончаренко центрі психологиня Анна Колєва. Участь у грі - після попередньої реєстрації за посиланням: https://cutt.ly/Xlhswq7 Реєстрація триватиме до 21.00 середи, 3-го березня. До гри буде запрошено 10 осіб, тому, будь ласка, після реєстрації чекайте на телефонний дзвінок і персональне запрошення. Вам зателефонують у четвер, 4 березня протягом дня.

Тривалість гри у суботу - до двох годин. Почнеться зустріч об 11.00. Участь - тільки за умови персонально надісланого вам запрошення (через телефонний дзвінок із Гончаренко центру). Ще раз нагадуємо, що всі освітні програми у Гончаренко центрі безкоштовні!

Щоб бути у курсі новин і подій, підписуйтесь на нашу ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop а також на канал у Телеграмі: https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop та профіль в Інстаграмі: https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!