Школа для дівчаток-підлітків "МиЛеді"

07.03.2021
07.03.2021

Вам 13-19 років? Ви дівчинка і хочете розвиватися? Наприклад, знати, як гарно писати та висловлювати свою думку, як доглядати за собою і правильно харчуватися, як виступати перед аудиторією і дбати про своє репродуктивне здоров’я, як завоювати увагу однолітків та інші корисні речі. Тоді Гончаренко центр у Кропивницькому запрошує вас подати заявку на участь у захоплюючих зустрічах у рамках проекту «МиЛеді».

Проект придумала і запропонувала втілити на базі центру відома кропивницька стилістка Олена Похиленко. Вона давно мріяла зробити курс за участі успішних та відданих своїй справі експертів і експерток - саме для підлітків. І ось вже у неділю 7-го березня, напередодні Міжнародного дня боротьби за права жінок та міжнародний мир, курс стартуватиме у Гончаренко центрі.

Щоб взяти участь у відборі на курс, заповніть будь ласка анкету – до 21.00 четверга, 4-го березня: https://cutt.ly/AlxMKCr

Ми запросимо на курс всього 20 осіб, бо стільки вміщає примішення центру, відповідно до вимог карантину у рамках пандемії. Відбір грунтуватиметься на мотивації, а також віці учасниць, щоб група була більш-менш однаковою за середнім віком. Тим, хто отримає запрошення, у п’ятницю, 5-го березня протягом дня зателефонує адміністраторка центру Жанна Січкарь.

Пані Олена Похиленко запланувала дванадцять зустрічей, під час яких з вами поділяться своїми думками, досвідом та лайфхаками актори і підприємиці, кулінари та флористи, художниці та медійники. Наразі можемо анонсувати, що у рамках школи виступлять директорка газети «Кіровоградська правда» Олена Сидорова, засновниця кропивницького бренду «Onebyone» Лідія Сметана, актор Театру Кропивницького Євген Скрипін, засновниця квіткового простору «ElFlora» Олена Федоренко, косметологиня і засновниця центру краси «K’Lab Beauty &Cosmetology» Катерина Катеринич, хореограф і засновник «Three and half» Єгор Похиленко, блогерка та експертка з нутріциології Ольга Тіпайло, художниця і засновниця творчої майстерні для дітей «Совушка» Тетяна Стороженко, гінекологиня Анна Гришко, клінічна психологиня центру «Alta» Альбіна Печена та засновниця кондитерської «Tata moon» Тетяна Луцик.

Зустрічі у рамках школи проходитимуть щонеділі – на базі Гончаренко центру, - і триватимуть біля 1,5 години. Точний час початку знатимуть запрошені учасниці. Адреса центру: вул. Велика Перспективна, 4а.

Нагадуємо, що всі освітні програми у Гончаренко центрі безкоштовні! Щоб бути у курсі новин і подій, підписуйтесь на нашу ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop а також на канал у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та профіль в Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!