Внимание данный материал не отображается на сайте

Майстер-клас із петриківського розпису «Диво калинове»

27.04.2021
27.04.2021

Хочете опанувати прийоми народного образотворчого мистецтва? Дізнатися про його історію та сьогодення? А ще й власноруч створити мальовку у стилі «Петриківка» за допомогою пензля, гуаші та… кінчиків пальців?! Тоді записуйтеся на майстер-клас, котрий проведе 27 квітня у Гончаренко центрі Людмила Макей.

Пані Людмила - журналістка, письменниця та художниця, членкиня Національної спілки журналістів України. Вона надасть присутнім всі матеріали для майстер-класу. Від вас потрібно лише записатися за формою - https://cutt.ly/UxkI4Vy - дочекатися дзвінка і запрошення із Гончаренко центру, а далі - прийти з бажанням переключити свою увагу з буденних справ на творчість «для душі»!

Якщо вам сподобається і петриківський розпис стане вашим хобі (як це стало у пані Людмили), то ви отримаєте кілька важливих життєвих бонусів водночас. По-перше, потужний антистрес та антидепресант без ліків та рецептів. По-друге, вам ніколи не буде сумно, навіть на самоті. А ще у вас раз і назавжди вирішиться проблема, де взяти подарунок для друзів, знайомих і незнайомих людей. Ви зможете дарувати власноруч розписані та заряджені позитивною енергією сувеніри, аналогів яким не знайти в жодній крамниці!

З огляду на пандемію коронавірусу, Гончаренко центр запросить до участі тільки 15 осіб. Тому заповнюйте анкету і чекайте на дзвінок протягом суботи-неділі. Сам захід відбудеться у вівторок 27 квітня та почнеться об 11.00 за адресою вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх (триватиме біля 1,5 години).

Нагадуємо, що всі освітні програми у Гончаренко центрі безкоштовні! Щоб бути у курсі новин, підписуйтесь на наш канал у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!