​Радон є, а програми захисту нема: чому процес поставлено на паузу?

04.08.2021
04.08.2021

Радон у дитячих закладах обласного центру перевищує допустимі концентрації. При цьому вже третій рік поспіль Кіровоградська область не має програми захисту населення від надмірних концентрацій радону. Чому обласна влада виявляється не спроможною зрушити проблему з «мертвої точки», дізнаються учасники прес-конференції, яка відбудеться 4 серпня.

Під час заходу буде розглянуто ситуацію з прийняттям обласної комплексної програми захисту населення Кіровоградської області від впливу іонізуючого випромінювання на 2021-2025 роки.

До участі у прес-конференції запрошені:

  • Заступник голови Кіровоградської обласної державної адміністрації, Шеремет С.В.
  • Директор департаменту екології, природних ресурсів та паливно-енергетичного комплексу Кіровоградської обласної державної адміністрації, Дубровський В.Ю.
  • Начальник управління з питань цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Кіровоградської обласної державної адміністрації, Слінченко В.А.
  • Директор регіонального центру підвищення кваліфікації Кіровоградської області Кіровоградської обласної державної адміністрації, Зелінський С.Є.
  • Виконавчий директор громадської організації «Флора», Шестакова Л.В.

  • Прес-конференція відбудеться 4 серпня, об 11:00 у приміщенні Центральноукраїнського бюро новин (CBN), за адресою: вулиця Велика Перспективна, 46/91. Контактна особа: Бочаров-Туз Володимир (тел. +38 05 08 64 21 80)

    Захід підготовлено в межах Ініціативи з розвитку екологічної політики й адвокації в Україні, що здійснюється Міжнародним фондом “Відродження” за фінансової підтримки Швеції. Думки, висновки чи рекомендації належать авторам/авторкам і не обов’язково відображають погляди Уряду Швеції. Відповідальність за зміст несе виключно ГО “Флора”



    Комментарии

    Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
    Напишите ваш комментарий
    Комментарий:

    ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

    Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
    Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
    Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
    Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
    Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
    Приємно, що стільки вірних відповідей!