​Тренінг "Шлях до себе"

15.01.2022
15.01.2022
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Легкий, але глибокий тренінг в руслі психосинтезу проведе у суботу, 15 січня практикуючий психолог, директор Центру Здоров'я "Fenix" Сергій Нестеренко.


Тренінги пана Сергія у Кропивницькому Гончаренко Центрі вже стали гарною традицією. Більше сотні людей відвідали заходи, котрі він проводить, та почали краще зрозуміти себе, набули нових вражень та позитивних емоцій від спілкування із групою та самоспостереженя.

Тренінг буде корисний всім, хто хоче краще зрозуміти себе, тим, хто цікавиться саморозвитком та психологією, і підійде для людей будь-якого віку та статі.

Тренінг почнеться у суботу 15 січня о 14.00 і триватиме біля 1,5-2 годин. Кількість місць обмежена, тому, будь-ласка, реєструйтеся заздалегідь! Щоб взяти участь у заході, заповніть анкету - https://cutt.ly/SU6Fw5S - і чекайте на повідомлення у Вайбері/Телеграмі, в якому буде запрошення від адміністраторки центру напередодні. Будь ласка, прямо зараз запишіть собі номер телефону центру, щоб ви побачили це повідомлення: 050-884-97-16

Нагадуємо, що всі освітні програми у Гончаренко центрі безкоштовні! Працюємо за адресою вул.Велика Перспективна, 4а, другий поверх - вхід збоку, піднімайте голову - шукайте вивіску ,-)

А щоб бути у курсі новин, приєднуйтесь до нашого каналу у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або підписуйтесь на ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!