Любительскі велозмагання "Лютий ХОЛОДЕЦЬ"

20.02.2022
20.02.2022

Вдаримо по бездоріжжю та зимовій лінії! Анонсуємо Старт реєстрації на перші у 2022 році любительскі велозмагання "Лютий ХОЛОДЕЦЬ 2022", які відбудуться 20 лютого 2022 року на території лісомасиву "Біляєвський", поблизу обласного кардіологічного центру.

Захід проводиться за ініціативи велоклубу "Bike Band" та за підтримки чисельної кількості співорганізаторів. Це - велоклуби міста: "Велокроп", "Maximoose_bike", "Ranndoners.kr.ua", "KropPeloton cycling club".

Також державні спортивні організації "Спорт для всіх", " Федерація велоспорту у Кіровоградській області", "Національний олімпійський комітет у Кіровоградській області", "Кіровоградській обласний центр туризму". За спонсорської підтримки торгової марки "Пан Кабан", веломагазину "Восход" , веломагазину " Велокрут"....

Запрошуємо всіх без винятку велолюбителів міста та області прийняти участь у заході. Мета організаторів - не лише проведення змагання, а створення зимового свята для спільноту міста, що підтримують активний спосіб життя та відпочинку.

Плануються спортивні заїзди на спеціально підготовленій трасі (не важка, але дужеее цікава, за категоріями, з урахуванням віку та статі, стану підготовки, які будуть обслуговуватися професійною суддівською бригадою. Цікаві конкурси з професійним ведучим, призи від спонсорів, залучений професійний фотограф, смачна кухня на багатті - родзинка свята. Холодно точно не буде!

Пропонуємо зібратися всім учасникам та їх вболівальникам, обіцяємо: буде гаряче!

Ті, кого зацікавив захід, переходимо за посиланням на положення змагань, читаємо уважно правила Потім переходимо на посилання "реєстрація", заповнюємо форму. Сплачуємо стартовий внесок 150 грн, ( та 200 грн за три дні до старту з 17 лютого), на картковий рахунок, номер картки Приват банка 4731219617066877 отримувач Кулінка Олександр Володимирович, скрин платежу відправити зручним месенджером на номер +380505180707

Другий варіант оплати у веломагазині - партнері "Восход". Велозмагання є некомерційними, тому всі стартові внески підуть виключно на організацію проведення змагань. Поїхали!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!