​Лесь Курбас і український театральний авангард

26.05.2022
26.05.2022
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Кропивницький Гончаренко Центр за підтримки Жіночого Альянсу за Обмін Знаннями (WAKE, США) продовжує освітній проект «Світогляд», мета якого – дати внутрішньо переміщеним особам, котрі переїхали у Кропивницький внаслідок рашистської агресії, можливість поділитися своїми знаннями та досвідом.

Зокрема, у четвер, 26 травня лекцію на тему "Лесь Курбас і український театральний авангард" прочитає Світлана Баженова, театрознавчиня, менеджерка культурних проєктів, експертка з грантрайтингу. До війни пані Світлана була організаторкою театральних та музичних фестивалів у Харкові, зокрема, театрально-урбаністичного фестивалю “Parade-fest”, фестивалю соціальних інновацій та нової музики “Plan B”, Дня музики у Харкові. Зараз продовжує діяльність віддалено, до прикладу, готує до видання збірку “Антологія 24”.

"Разом з колегами на початку року ми планували масштабні культурні проєкти, присвячені відзначенню 100-річчя театру “Березоль”, який було засновано режисером Лесем Курбасом 1922 році. Розквіт і знищення українського театрального авангарду 20-30 років допоможе більш глибоко зрозуміти деякі культурні процеси сьогодення", - переконана пані Світлана, і запрошує до розмови. Тож, будь ласка, записуйтеся і приходьте на лекцію, яка розпочнеться о 16.00.

Просто заповніть анкету, щоб ми знали, скільки буде людей -
https://cutt.ly/1HJXQsg - і приходьте 26 травня за адресою вул.Велика Перспективна, 4а, другий поверх - вхід збоку (для орієнтиру - на першому поверсі цієї будівлі "Сушімастер").



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!