Програма з адвокації громадської безпеки під час війни для лідерів громад

11.08.2022–14.08.2022
11.08.2022–14.08.2022

“Програма з адвокації громадської безпеки під час війни для лідерів громад” запрошує до участі запрошуємо активну молодь, молодіжних працівників, громадських діячів та волонтерів, соціальних працівників, бібліотекарів та освітян, зокрема з-поміж внутрішньо переміщених осіб, з Кропивницького та Черкас.

Проєкт дотичний другому Національному плану дій України щодо імплементації Резолюції Ради Безпеки ООН 1325 “Жінки, мир, безпека”, Глобальній стратегії зовнішньої політики ЄС щодо зміцнення стабільності та безпеки України, Резолюції 2250 (2015) Ради Безпеки ООН “Молодь, Мир і Безпека”, яка визначає п’ять ключових стовпів для дії: участь, захист, попередження, партнерство та інтеграція.

Учасниці та учасники проєкту зможуть навчитися: - розробляти та втілювати інформаційно-адвокаційні кампанії з громадської безпеки шляхом використання інноваційних е-технологій у поєднанні зі сторітелінгом та арт-методиками; - посилювати голоси молоді та вразливих категорій жителів у громаді через медіа та мистецтво; - залучати до миротворчих процесів та діалогу широку аудиторію за допомогою власних блогів та арт-проєктів.

Навчальні компоненти Програми: 2 тематичні офлайн-школи “Цифровий блогінг та громадська безпека у воєнний час” та “Відновлення за програмою навчання арт/драма-терапії під час війни" у серпні, 2 офлайн-семінари з розробки інформаційно-адвокаційних кампаній у вересні 10 блог-арт-кафе у жовтні-листопаді у цільових громадах проєкту.

Для участі у проєкті заповніть реєстраційну форму https://forms.gle/432ysRdnJgzum7hZ9, оберіть Школу, в якій бажаєте взяти участь:

Школа-тренінг 11.08-14.08 “Відновлення за програмою навчання арт/драма-терапії під час війни": Арт-терапія як метод відновлення в умовах кризи та війни Фототерапія, Драматерапія, Словотерапія Громадська безпека та мистецтво: дієві локальні практики та сторітелінг Флюід-арт як інструмент налагодження творчого діалогу у громаді Етно/арт-терапія та соціальне згуртування Інструменти для візуального блогінгу та посилення арт-практик Відеопоезія як спосіб миротворчого діалогу

Умови участі: висока мотивація до навчання, готовність вести блог на соціальну тематику, активна участь у проєктних заходах та втіленні інформаційно-адвокаційної кампанії. На кожну школу буде відібрано по 10 учасників/учасниць

Тренінги проходитимуть в просторі "Атмосфера МИР 2.0." (вул. Велика Перспективна, 19, м.Кропивницький). Зверніть увагу, що навчання відбуватиметься на другому поверсі. Простір має укриття на випадок повітряної тривоги. Організатори забезпечують харчування, проживання, доїзд та навчальні матеріали для учасників.

Сторінка проєкту: https://www.facebook.com/groups/522440106297705

Проєкт “Програма з адвокації громадської безпеки під час війни для лідерів громад” реалізовує ГО "Фундація прав людини" за підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (The Black Sea Trust for Regional Cooperation). Регіональні партнери проєкту “Програма з адвокації громадської безпеки під час війни для лідерів громад”: ГО “Агенція сталого розвитку “Хмарочос” (м.Кропивницький), БО "МБФ "Небайдужі" (м.Черкаси).



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!