Заняття із малювання для дорослих

18.08.2022
18.08.2022
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Невеликі олівцеві замальовки - це популярна техніка, яка називається "скетчинг". Кожного четверга о 12.00 у Кропивницькому Гончаренко центрі безкоштовні заняття зі скетчингу проводить Марина Кашлакова. Пані Марина каже, що скетчинг - це спосіб швидко мислити, миттєво вловлювати суть, приймати рішення, реагувати на чистому аркуші паперу.

Скетчінг - це про звичайне життя! І бути художником тут зовсім не обов'язково. Ви просто можете бути собою. Папір та матеріали для малювання кожен приносить сам. Приходьте познайомитись, запрошує пані Марина. Участь у заході, як і у всіх заходах завжди у Гончаренко центрі, безкоштовна! Захід - для дорослих віком 18+

Щоб взяти участь у занятті, будь ласка, заповніть анкету - https://cutt.ly/zS9PkLl - і без нагадувань приходьте у найближчий четвер о 12.00. Працюємо за адресою вул.Велика Перспективна, 4а, другий поверх - вхід збоку (для орієнтиру - на першому поверсі цієї будівлі "Сушімастер"). Нагадуємо, що всі освітні програми у Гончаренко центрі безкоштовні!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!