Навіщо дихати? Щоб жити, бо мозок слухає легені!

04.04.2023
04.04.2023
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Освітньо-культурний простір "Гончаренко центр Кропивницький" запрошує бажаючих на тренінг за практикою "Дихання-Тіло-Розум", який проведе Наталія Таран у вівторок, 4 квітня (початок о 14.00, тривалість - біля години).


Вправи за методикою "Дихання-Тіло-Розум" поєднують м’які фізичні рухи з контрольованими дихальними вправами, які допомагають полегшити широкий спектр фізичних і психологічних проблем, включаючи тривогу, напруження, депресію, безсоння, посттравматичний стресовий розлад, фізичний біль. Ці вправи можуть стати дієвим інструментом самодопомоги.

Дихання-Тіло-Розум (якщо англійською, то "Breath-Body-Mind", скорочено BBM) - це терапевтична практика, яка була створена Річардом П. Брауном, доктором медичних наук та доцентом кафедри клінічної психіатрії Колумбійського університету, і Патрисією Гербарг, докторкою медичних наук та доценткою кафедри клінічної психіатрії Нью-Йоркського медичного університету.

Заняття проведе сертифікована вчителька вправ ВВМ – Наталія Таран, котра навчить учасників та учасниць зустрічі легким дихальним практикам з рухами, які можуть виконувати навіть люди із фізичними травмами, сидячи, стоячи або лежачи.

Щоб завітати на зустріч, будь ласка, зареєструйтеся за посиланням - https://7xro.short.gy/Vffnzq - і без зайвих нагадувань чи запрошень приходьте у зазначений день і час за адресою вул. Велика Перспективна, 4а, вхід збоку, для орієнтиру: на першому поверсі цієї будівлі "Сушімастер".

Щоб бути у курсі новин, підписуйтесь на наш канал у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або у Фейсбуці - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop

БЕЗПЕКА: У разі настання повітряної тривоги Гончаренко центр не припиняє роботу, але ви можете піти в укриття поруч (у готелі "Рейкарц" або на фабриці "Зорянка") заради вашої безпеки. Дітей і підлітків (навіть разом із батьками) ми не можемо запрошувати на заходи у Гончаренко Центрі з огляду на військовий стан та політику безпеки.

Нагадаємо, що засновник мережі безкоштовних освітньо-культурних просторів "Гончаренко центр" - це народний депутат України, віце-президент Комітету з міграції, біженців Парламентської Асамблеї Ради Європи Олексій Гончаренко.

Участь у всіх заходах у Гончаренко центрі, з огляду на місію, яку Олексій та його команда втілюють у життя, завжди безкоштовна! Слідкуйте за діяльністю Олексія Гончаренка у телеграмі - https://t.me/oleksiihoncharenko або дивіться відео на платформі https://www.youtube.com/@AlexGoncharenko



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!