Молоді кіровоградці з’ясовували, хто краще знає про репродуктивне здоров'я

02.07.13, 15:40
фото - Ольга Гріднєва
фото - Ольга Гріднєва

Минулого тижня Кіровоградський прес-клуб реформ провів турнір з гри "Брейн-ринг", присвячений проблемам репродуктивного здоров’я. Захід проводився в рамках проекту "Здоров'я жінок Кіровоградщини" - частини Всеукраїнської  програми  "Здоров'я жінок України".


Знавці Кіровоградської обласної ліги інтелектуального розвитку змагались у тому, хто швидший, і хто знає більше цікавих фактів про контрацепцію, про фактори, що впливають на репродуктивне здоров’я, факти і міфи про сексуальність.

Читайте також:
Кіровоградщина – в числі кращих у виконанні проекту «Здоров’я жінок України»

фото - Ольга Гріднєва
фото - Ольга Гріднєва
Цікаво, що інтерес до заходу проявила не лише прекрасна половина інтелектуалів, але й знавці-хлопці: з-поміж усіх команд лише она була суто жіночою, в інших, навпаки, переважали представники сильної статі!  В цілому захід виявився дуже динамічним і цікавим.

Олександр Тарасенко, капітан команди “Песець”: “В інтелектуальних іграх тематичні турніри – не рідкість, але в брейн-рінг на тему репродуктивного здоров’я ми граємо вперше. Ніколи не думав, що це – така складна і цікава тема, і що пересічні люди так мало думають про питання репродуктивного здоров’я".

Читайте також:
Марафон по игре "Что? Где? Когда?" в Кировограде

фото - Ольга Гріднєва
фото - Ольга Гріднєва
ДОВІДКА: Програма “ Здоров’я Жінок України”, що виконується Інститутом досліджень і тренінгів ім. Джона Сноу за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку, працюватиме в пілотних регіонах України, а також на національному рівні протягом п’яти років (2011-2016 рр.). Програма спрямована на захист репродуктивного здоров‘я українських жінок і сімей шляхом покращення використання сучасних методів контрацепції як альтернативи не планованим вагітностям і пов‘язаним із ними абортам.  Серед пріоритетів програми - створення можливостей для жінок і пар приймати поінформовані рішення щодо планування сім’ї та репродуктивного здоров’я, покращення знань постачальників послуг з сучасних методів планування сім’ї, а також їх клінічних і консультативних навичок, а також допомога у створенні національного і регіонального політичного середовища, сприятливого для планування сім’ї і репродуктивного здоров’я.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!