​ПриватБанк і краса врятують світ

05.03.18, 16:00

Яка жінка не бажає бути красивою? Але краса сьогодні - задоволення не з дешевих. І аби кропивницькі пані не засмучувались та не нарікали на своїх чоловіків, ПриватБанк та магазин «Edlen» , що у ТК «Лісова пісня» по вул. Пашутінській, 54/55, дарують можливість бути красивою кожній жінці. Адже віднедавна у магазині працює унікальна послуга ПриватБанку - «Оплата частинами».

У магазині «Edlen» є товар на будь-який смак - все для догляду за руками та нігтями: від спеціальних ножиць і косметології до професійних ламп.

«Вже не один рік ми співпрацюємо з ПриватБанком, - розповідає Едуард Князєв, директор магазину «Edlen». - Наявність терміналу та послуги «Оплата частинами» допомогли збільшити середній чек у магазині. Адже тепер можна оплачувати покупку карткою та ще й скористатись можливістю оплачувати у розстрочку. У нас кропивничанки купують не лише товар для себе, але й професійне обладнання для манікюру та педікюру салонам краси».

«Сервіси «Оплата частинами» та «Миттєва розстрочка» користуються заслуженим попитом серед підприємців Кіровоградщини, про що свідчить кількість підприємств-партнерів, - розповідає Олена Стоян, керівник напрямку «Еквайринг» Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Власники майже 1300 торгових точок в регіоні розуміють, що партнерство з ПриватБанком надає значні переваги перед конкурентами, збільшує кількість задоволених клієнтів та, відповідно, товарообіг».

За допомогою сервісу «Оплата частинами» ПриватБанку суму будь-якої покупки можна розділити на рівні частини (до 25 платежів). Кредит оформляється автоматично просто біля каси, а договором з усіма необхідними реквізитами при цьому стає чек. За умови своєчасного внесення всіх платежів користування кредитом для покупця безкоштовне. Щоб дізнатися про суму, доступну для придбання товарів чи послуг в розстрочку, клієнту достатньо надіслати SMS на номер 10060 із текстом chast.

Минулого року загальна сума договорів, укладених жителями області за програмами «Оплата частинами», «Миттєва розстрочка» ПриватБанку склала більше 87,5 млн грн.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!