Сервісний Центр в Кіровоградській області - з новим персоналом

19.10.18, 12:00

Реформа сервісних центрів триває: сьогодні в м. Кропивницький офіційно презентували оновлений сервісний центр МВС за адресою: просп. Інженерів, 9/92.

Він став першим сервісним центром МВС нового зразка в Кіровоградській області. Тут клієнтів обслуговує 23 співробітники, котрі можуть надавати більше 250 послуг в день. Найпопулярніші послуги сервісних центрів МВС – реєстрація транспортних засобів, видача довідок про несудимість, видача та обмін водійських посвідчень.

В новому сервісному центрі також можна пройти іспит на право керування транспортним засобом. До речі для тих, хто планує отримати водійське посвідчення вперше, сервісні центри МВС підготували зрозумілу покрокову онлайн-інструкцію.

Зручність громадян в кропивницькому сервісному центрі МВС забезпечують технологічні нововведення – елекронна черга, елекронний інфобокс, планшет оцінки якості обслуговування. Також тут є дитячий куточок, буккросинг-полиця та паркувальні місця для відвідувачів центру.

Із запитаннями, подяками та скаргами до Головного сервісного центру МВС можна звертатися за телефоном (044)-290-19-88. Також консультації здійснюються на офіційній сторінці в Facebook, а відповіді на поширені питання можна знайти на сайті hsc.gov.ua.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!