Мистецький сезон кропивницького КВК

25.11.18, 16:00

Відбірковий етап обласного чемпіонату шкільних команд КВН сезону 2018/2019 року відбувся нещодавно у Кропивницькому. Організаторами заходу виступили Кіровоградський обласний ЦДЮТ та Управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської ОДА.

Загальна тема чемпіонату «Мистецький сезон», тема відбіркового етапу – «Музичний калейдоскоп». Усіх учасників та гостей чемпіонату КВН з початком сезону привітали головний спеціаліст відділу фізичної культури, спорту та позашкільної освіти управління освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації Ольга Миколаївна Тимко та Ганна Павлівна Суркова – директор Кіровоградського обласного ЦДЮТ.

Учасники мали презентувати свою команду, її назву, навчальний заклад, особливості характерів членів команд, а також відношення до журі та суперників учасники матимуть змогу у першому конкурсі «Вільний стиль». Другийконкурс-«Розминка», цього року буде несподіваним, адже на відміну від традиційноїрозминки«запитання-відповідь»,зворотнярозминка пройде у форматі - «відповідь-запитання».

Шкільний КВНівський рух отримав нове життя після оновлення правил проведення. А саме, формат гриКВНКіровоградської області максимально наблизили до українського чемпіонату по гумору «Ліги Сміху». Спробувати свої сили у грі приїхало 15 команд. 9 команд потрапило до півфіналу вже після першого конкурсу, а от за останнє десяте місце команди змагалися у другому конкурсі «Зворотна розминка».

Членами журі виступили досвідчені КВНщики, стендапери, шоумен, які мали обрати собі по 2 команди. Тож вітаємо тренерів та їх команди, які пройшли у сезон, а саме:
- Юрій Тушевський («Макарена», «Еклектика»);
- Ярослав Ярошевський («Не стандартний варіант», «Хутор»);
- Дмитро Крендель («Акамулятор», «Унісон»);
- Максим Зарва («На палубі матроси», «Сміх-експрес»);
- Олександра Крикун («Жертви експериментів», SMM «Аджамка»)

На сцені звучали чудові жарти, в залі лунав сміх та не вщухали оплески, а це означає, що новий сезон шкільного КВН – розпочато!!! До зустрічі на півфіналі!

Олександра Крикун, фахівець із зв’язків з громадськістю Кіровоградського обласного ЦДЮТ



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!