Час обирати здоров’я!

09.04.19, 16:00

«Час обирати здоров’я» - під таким гаслом у Кропивницькому провели розважально-спортивну програму для дітей та дорослих. Захід було організовано КНП «Регіональний центр громадського здоров’я Кіровоградської обласної ради» в рамках програм глобального Фонду для боротьби із СНІДом, туберкульозом та малярією в Україні.

Місце проведення заходу - Дендропарк, було обрано не випадково, як одне з улюблених місць відпочинку містян і гостей міста. Саме вони і стали активними учасниками акції. Кожен з них отримав в дарунок наліпку – смайлик, як символ здоров’я. Розпочався ранок із традиційної руханки на головній сцені парку. До неї приєдналось більше сотні дітлахів різного віку.

Дорослі в цей час мали можливість виміряти тиск, отримати інформаційні пам’ятки щодо профілактики розповсюджених нині хвороб – кору, туберкульозу, СНІДу. Окремі бесіди із учасниками були присвячені темам тютюнопаління, користування мобільними гаджетами та раціональному харчуванню.

Найбільше містян виявило бажання долучитись до розважальних вікторин та квестів. Фахівці КНП «Регіональний центр громадського здоров’я Кіровоградської обласної ради» підготували цілу низку захоплюючих програм присвячених здоровому способу життя, заохочувальні призи для найактивніших учасників та великі подарунки для переможців.

«Акція в Дендропарку - це старт великої програми, присвяченої популяризації здорового способу життя. Фактично, до Тижня Здоров’я приєднаються усі міста та райони області. Теми заходів охоплять актуальні питання збереження і відновлення здоров’я, дотримання елементарних правил профілактики найпоширеніших хвороб та подолання міфів, що пов’язані із імунізацією», - наголошує Іван Касьяненко, в.о. директора КНП «Регіональний центр громадського здоров’я Кіровоградської обласної ради» .

Валентина Остапчук, консультант з комунікацій КНП «Регіональний центр громадського здоров’я Кіровоградської обласної ради»

Зворотній зв'язок : е -пошта mistok2015@gmail.com, телефон: 0999-61-05-16



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!