Кінний клуб "Terra Equina" запрошує на тренування

29.07.19, 12:00

Кінний клуб "Terra Equina" запрошує дітей та дорослих провести незабутній час разом. Тут діє секція з навчання верхової їзди на чудових красивих конях - це вишукане та неймовірно корисне заняття для дітей та підлітків, адже кілька годин на день вони проводитимуть не за ґаджетами, а на природі, навчаться доглядати за кіньми та взаємодіяти з ними.

Спілкування з цими благородними, величними тваринами подарує безліч позитивних відчуттів, врівноважить внутрішній світ людини. А вміння їздити верхи сприяє не лише прекрасній фізичній формі і витривалості, адже навантаження йде на всі групи м'язів, а й самовдосконаленню, навичці володіти собою. Коні відчувають настрій людини, тому заняття верховою їздою розвинуть такі якості, як зібраність, уважність і внутрішня рівновага.

Кінний клуб "Terra Equina" пропонує також замовити прогулянки верхи мальовничим затишним парком або духмяним сосновим лісом. Такі прогулянки підійдуть усім, вони не потребують попередніх навичок вершників. Ви забудете про стрес та відновите сили, неспішно проїхавши верхи на свіжому повітрі у затінку дерев наодинці, або в компанії друзів.

Окрім цього, коні з задоволенням візьмуть участь у фотосесіях з Вами. Оригінальні та безмежно красиві фотографії прикрасять Ваші альбоми у соцмережах і завжди викликатимуть усмішку радості на обличчях тих, хто буде на них дивитися!

Катання для дітей з інвалідністю - БЕЗКОШТОВНО! Кінний клуб "Terra Equina" знаходиться у межах міста, тренування проходять у парку ім. Крючкова, район Новомиколаївка. Довідки та більш детальна інформація за телефоном: 095-59-31-677



Комментарии

Valeriy Ivasenko15 октября 2019 16:30
1
Меня как то раз лошадка сбросила с себя.Что-то ей не понравилось. Хорошо,что оказался рядом травмпункт Оболони https://medikom.ua/stacionar/travmatologiya-kiev/ .Тут оказали необходимую медицинскую помощь быстро и компетентно. Хорошо, когда поблизости есть хорошие клиники. Хорошо.что всё обошлось. Травма серьёзную не получила. Так,что кататься нужно очень аккуратно.
Ответить
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!