Вело Пікнік: Смачно, корисно та цікаво!

29.08.19, 14:00
Вело Пікнік, фото - Рідний Край
Вело Пікнік, фото - Рідний Край

Учора, 28 серпня, на Козачому острові, що у Кропивницькому, провели велопікнік. Захід організували учасники спільноти "Велокроп" та Клуб рестораторів Кропивицького, долучилися агенція "Хмарочос" та Національна Патрульна Поліція.

Андрій Паливода, фото - Рідний Край
Андрій Паливода, фото - Рідний Край
"Уже з другого вересня стартує загальноміське голосування за проекти "Громадського бюджету-2020". Учасники велоспільноти "Велокроп" подали проект на конкурс, який передбачає створення у місті першої велосипедної доріжки. Тому вирішили зібрати активну громаду на зустріч та розповісти про проект. Створювати доріжку почнуть саме із Козачого острова", – прокоментував сайту "Рідний Край" організатор заходу Андрій Паливода.

Володимир Кравчук та Олеся Вольштейн годують шурпою, фото - Рідний Край
Володимир Кравчук та Олеся Вольштейн годують шурпою, фото - Рідний Край
Під час Вело Пікніка усі охочі куштувати шурму, яку приготував представник клубу рестораторів Володимир Кравчук, власник кафе "Зефір". Також ресторатори приготували дуже смачні чіз-кейки від кейтерингової компанії "Авокадо" і печивко від "Mersipan", а Віталій Сологуб, "Батон-Хаус", напік смачних булочок.

Вело Пікнік, фото - Рідний Край
Вело Пікнік, фото - Рідний Край
"Катаюся на велосипеді із дитинства. Чотири роки уже використовую ровер як транспортний засіб. Долучилася до заходу, адже мені не байдужа тема велосипедів. Цей захід корисний не тільки велолюбителям, а й іншим учасникам дорожнього руху", – зауважила учасниця пітніка Марія Підвелихата.

Вело Пікнік, фото - Рідний Край
Вело Пікнік, фото - Рідний Край
На пікнік зібралися більше півсотні велосипедистів, журналістів та просто містян, пише "Утренний Город". Для усіх охочих працювала майстерня флікерів - світловідбивних наклейок, які допомагають побачити пішохода у темряві, - навчали робити флікери Ірина Ткаченко та Анна Ліщина з агенції "Хмарочос". Можна було такоє випробувати окуляри "Drunk Busters" (п'яні окуляри), що імітують стан алкогольного сп'яніння, від патрульних міста. Патрульні проводили цікавий тест - треба було пройти в окулярах по килимку - по прямій лінії, або по кривій. Не всім вдавалося!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!