​У Кропивницькому за місяць купили нових авто на 2 мільйони доларів – рейтинг моделей

28.09.20, 16:00

У серпні у Кропивницькому та Кіровоградській області зареєстрували 60 нових автомобілів. Загальна сума витрат на покупку нових авто в регіоні склала 2 мільйони доларів.

Серед марок лідером продажів став французький брендRenault. У Кропивницькому зареєстрували 20 автомобілів цієї марки на суму 350 тисяч доларів без врахування вартості додаткового обладнання. В трійку найпопулярніших марок увійшли Toyota і Volkswagen, – повідомляє сайт з продажу автомобілів RST.ua.

У рейтингу моделей на першому місці минулого місяця у регіоні був кросовер RenaultDuster. Крім нього були популярними RenaultLoganVolkswagenTouareg.

Серед усіх зареєстрованих авто 67% склали кросовери. Понад 50% – з дизельними двигунами, а середній об’єм мотора становив 2,1 тисячі сантиметрів кубічних.

Загалом впродовж серпня в Україні зареєстрували 7 тисяч нових машин. Загальна сума витрат на покупку цих авто склала 210 мільйонів доларів США. Серед цих авто – 5 тисяч кросоверів, що складає майже 75% від загального обсягу авторинку. Українці купували і машини преміум-сегменту: Rolls-Royce Cullinan, Bentley Continental GT, Mercedes-Benz GT AMG, п’ять Porsche 911 та вісім електромобілів Porsche Taycan.

Нагадаємо, у липні в у Кропивницькому та Кіровоградській області зареєстрували 140 нових автомобілів. Загальна сума витрат на покупку нових авто в регіоні тоді становила 4 мільйони доларів.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!