Каріна Бойко: «Заняття мені подобались своєю зрозумілістю!»

02.08.21, 10:00

Днями у стінах Гончаренко центру відбувся завершальний урок вже другого курсу із профорієнтації для підлітків, який стартував всередині червня.

Протягом шести тижнів два десяти учасників та учасниць вчилися прислуховуватись до себе, грали в рольові ігри, проводили театральні міні-вистави, вчились досягати власних цілей і, що найголовніше, розбиралися у таких складних питаннях, як «хто я є?», «мої сильні сторони» та «яка вона, моя ідеальна кар’єра?».

За цей час більшість підлітків визначилась із вибором професії за підтримки та менторства Євгенії Гріднєвої.

- Я давно вирішила ким я хочу стати, але саме тут я впевнилася в цьому. Я хочу бути менеджером авіації. Заняття мені подобались своєю зрозумілістю, домашні завдання були цікавими та максимально розписаними. Звісно іноді щось не отримувалось, бо просто не знала що написати, але завжди за допомогою можна було звернутися до тренерки, - розповідає Каріна Бойко, учасниця курсу

Професії, в яких знайшли себе підлітки за час курсу, досить різноманітні. Тут є і прокурор, і психолог, і модель, і маркетолог. Підлітки обирають сучасні та затребуванні заняття.

- Я хочу стати моделлю. Тут я дізналась про те скільки потрібно платити за квартиру та їжу у відрядженнях, яку зарплатню отримують моделі. Я дізналась багато нового про цю професію, розповідає Аріна Карапетян.

На останньому занятті менторка Євгенія Гріднєва обговорила з підлітками важливість наявності емоційного інтелекту для людини залежно від її професії, плани на майбутнє та зробили висновки на основі отриманих знань. Всі учасники та учасників отримали сертифікати від Гончаренко центру та блокноти за успіхи у навчанні.

текст і фото - Віта Банташ



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!