​Жителі Кіровоградщини з початку року витратили на нові авто $38 млн

26.10.21, 12:00

Впродовж трьох кварталів 2021 року у Кропивницькому та Кіровоградській області зареєстрували 1 305 нових автомобілів. На покупку цих авто витратили 38 млн доларів, а найпопулярнішою моделлю був кросовер RenaultDuster.

Позашляховики та кросовери склали 76% від усіх зареєстрованих впродовж дев’яти місяців нових автомобілів. Авто, що обладнані дизельними моторами, становили 31% ринку. Середня вартість кожного автомобіля склала 29000 доларів, якщо не враховувати ціни додаткового обладнання, – повідомляє сайт з продажу автомобілів RST.ua.

Renault було найпопулярнішим брендом в регіоні. Від початку року зареєстрували 280 таких автомобілів на суму майже 4,5 млн доларів. Кросовер RenaultDusterстав бестселером серед моделей і покрив 7% продажів. Крім нього часто купували ToyotaRAV4 і RenaultSandero.

Загалом з початку 2021 року в Україні зареєстрували 75 500 нових автомобілів. На покупку цих авто витратили 2,4 млрд доларів, а найпопулярнішою моделлю був кросовер ToyotaRAV4. Купували українці також автомобілі преміум-сегменту: так, на дорогах з’явились новенькі RollsRoyceCullinan (6 авто, кожне з яких коштує від 487 604 доларів), Bentley ContinentalGT (15 авто, кожне з яких коштує від 281 761 долара) та AstonMartinDB11 (2 авто, кожне з яких коштує від 277 673 доларів). Порівняно заналогічним періодом минулого року, в Україні збільшились продажі нових автомобілів на 27%.

Нагадаємо, у серпні у Кропивницькому та Кіровоградській області зареєстрували 180 нових автомобілів. На покупку цих авто в регіоні витратили 5,7 млн доларів, а найпопулярнішою моделлю також був кросовер RenaultDuster.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!