Захід для початківців у сфері ІТ організувала місцева ІТ-компанія

01.11.21, 16:00

Днями в Економіко-технологічному інституті імені Роберта Ельворті пройшла безкоштовна ІТ-конференція EVNE Developers Free Junior Conference.

Захід для початківців у сфері ІТ організувала місцева ІТ-компанія EVNE Developers. Впродовж 8 годин 10 спеціалістів поділилися власним досвідом у сфері дизайну, розробки, тестування, приватності даних і кібербезпеки.

Захід був підготовлений для студентів ІТ-спеціальностей та початківців цієї сфери, де простою мовою з реальними прикладами познайомити з процесом підготовки діджитал-продукту від початку його розробки до випуску готового для користувача.

Теми приватності даних і кібербезпеки були особливо корисними не тільки для людей, пов’язаних з ІТ-сферою. Спікери розказували і показували на реальних прикладах скільки особистих даних ми віддаємо і як можна відфільтрувати та захистити себе і свої дані.

Також на заході розіграли і вручили електросамокат. Конкурс проходив впродовж 10 днів до конференції у соціальних мережах ІТ-компанії: https://www.facebook.com/evnedev.team

текст - Ірина Іванова



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!