Курс безпеки дорожнього руху

05.04.2024
05.04.2024
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Безкоштовний офлайн-курс, присвячений безпеці дорожнього руху, стартує у Кропивницькому - на базі освітньо-культурного простору "Гончаренко центр".

Навчання на курсі проводитиме Олег Кондратенко - інструктор з водіння та викладач теорії у Школі з підготовки водіїв "Автопрофі". Він має 14 років досвіду викладання і десять років досвіду роботи як інструктор. Курс складатиметься із п'яти занять - кожне відбуватиметься по п'ятницям і триватиме годину-півтори.

Теми, які будуть розглянуті на курсі, це загальні положення і терміни щодо безпеки дорожнього руху, відносини водіїв і пішоходів, будова автомобіля, проїзд перехресть та особливості доріг у Кропивницьому. Старт навчання - п'ятниця, 5 квітня о 14:00.

Щоб взяти участь у навчанні, будь ласка, зареєструйтеся за посиланням -
https://cutt.ly/ewOqe1Gq - і без зайвих нагадувань чи запрошувань приходьте на заняття за адресою вул. Велика Перспективна, 4 а.

Нагадаємо, що минулого року Верховна Рада дозволила українцям самостійно вивчати теорію для отримання посвідчення водія. Тож, перед тим як приступати до вивчення правил і до занять із водіння, запрошуємо ознайомитися із засадами безпечного дорожнього руху. Нагадаємо, що участь у всіх заходах у Гончаренко центрі, і у цьому також, безкоштовна!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!