Головний концерт-хол Кіровоградщини - на ремонті

31.07.13, 10:00
Ярослав Арсірій на ремонті філармонії
Ярослав Арсірій на ремонті філармонії

Обласна філармонія - на ремонті. У рамках державної програми розвитку територій на реконструкцію філармонії з державного бюджету виділено субвенцію у сумі 2,3 млн. грн.

За ці кошти будівельники мають реконструювати опалювальну систему, яка не ремонтувалася впродовж 40 років та знаходилася в аварійному стані, а також збудувати нову вентиляційну систему, що забезпечуватиме комфортні умови перебування для відвідувачів у будь-яку пору року.

Днями на будівництві побував заступник голови обласної державної адміністрації Ярослав Арсірій. Він ознайомився з ходом реконструкції систем теплопостачання, вентиляції, кондиціонування повітря та зовнішнього електропостачання в обласній філармонії.

Стосовно дотримання термінів будівельних робіт, посадовець відзначив, що графік є справді напруженим, але цілком реальним. – До 1-го вересня має бути завершений монтаж опалювальної системи, а до кінця жовтня – усі внутрішні роботи, а також монтаж зовнішніх мереж теплопостачання та вентиляційної системи, з тим, щоб у цьогорічний сезон філармонія прийняла публіку вчасно.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!