Сухі супи та борщі від "Добромиру" поїхали на Херсонщину

08.06.23, 11:11
Олена Коряк, ГО "Добромир" та Оксана Шевченко, БФ "Планета"
Олена Коряк, ГО "Добромир" та Оксана Шевченко, БФ "Планета"

Вісім коробок із сухими супами та борщами, а також іншими смаколиками, які готують волонтери і волонтерки громадської організації "Добромир" у Кропивницькому поїхали сьогодні на Херсонщину.

Дякуючи благодійному фонду "Планета", котрий організував перевезення гуманітарного грузу у постраждалі населені пункти Півдня України, люди отримають готові до вживання після 15-ти хвилин варіння навіть на вогні, гречані, рисові, горохові, вівсяні та інші супи, а також червоний та зелений борщ. У кожній коробці - по 40 пакетів з супами, один суп розрахований на казанок у 3-4 літри води, а отже кожен пакет може нагодувати гарячою смачною стравою 6-8 людей.

"Всього ми передали дівчатам і хлопцям на Херсонщину 320 пакетів з супами - все, що у нас було у резерві, бо наша спільнота щосуботи готує 1700-1800 пакетів з супами, і ми відразу віддаємо їх партнерським волонтерським ініціативам, котрі везуть посилки на передову та деокуповані території", - розповідає очільниця
громадської організації "Добромир" Олена Коряк. За її словами, з початку повномасштабного вторгнення волонтери і волонтерки із Кропивницького, за підтримки багатьох громад на Кіровоградщині та за її межами, нафасували і передали на Південь, Схід та Північ України понад 112 тисяч пакетів із супами, не рахуючи десятків тисяч пакетів із сухариками, печивом, сухофруктами та горішками.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!