​Контур досягнень

05.11.23, 11:33

Громадська організація “Добромир” у партнерстві із благодійним фондом “Гендер Зед” із Запоріжжя провела у Кропивницькому перший із чотирьох запланованих тренінгів для своїх волонтерів і волонтерок, щоб інтегрувати у свою діяльність інклюзію та політику рівності і різноманіття, задля більш ефективної роботи з тематикою сексуальної орієнтації та гендерної ідентичності.

Йшла мова про засади командної роботи у волонтерській спільноті, необхідні нам процедури та політики, стереотипи та мову ворожнечі, а також сексуальну орієнтацію та гендерну ідентичність.

«Ми окреслили купу класних ідей для розвитку та прописали разом практичні кроки, які будемо спільно впроваджувати», - коментують результати заходу тренерки Ганна Горобцова та Вікторія Талашкевич.

Такі навчально-просвітницькі заходи та конструктивне спілкування посилює «Добромир» та сприяє боротьбі зі стереотипами та з мовою ворожнечі, у тому числі у площинах, пов‘язаних із представленням інтересів різних груп населення: вимушено-переміщених осіб, представників і представниць ЛГБТІК спільноти, жінок.

“Таким чином ми розширюємо той контур досягнень, котрий має спільнота, і рухаємося у напрямку посилення правозахисних функцій волонтерських організацій”, - переконана співзасновниця ГО “Добромир” Олена Коряк.

Продовольча безпека, яка є у фокусі роботи організації, це інструмент, котрий посилює стійкість українського суспільства. Поруч з цим волонтери та волонтерки застосовують інші засоби для наближення Перемоги та відповідності України європейським стандартам демократії, рівності, толерантності.

Facebook сторінка ГО "Добромир" - https://www.facebook.com/dobromyrkrop



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!