​AtracttiveKrop: жіночий туризм

12.03.24, 12:00

Жіночий туризм: новий тренд чи необхідність? Ця тема була висвітлена на черговому засіданні інформаційно-туристичного клубу «AtracttiveKrop». На передодні Міжнародного жіночого дня обговорення реалізації жінок в сфері туризму дуже доречно.

Туризм для жінок є не лише новим трендом, але й важливою соціокультурною необхідністю. Незважаючи на тяжкий час випробувань, ми повинні берегти своє ментальне здоров’я, перезавантажуватися, отримувати не тільки негативні, а й позитивні емоції. Жити!

Саме через це спостерігається зростання попиту на туристичний продукт, що спрямований на жіночу аудиторію, їхні потреби та інтереси. Цей вид туризму є необхідним, оскільки позитивно впливає на самосвідомість, самореалізацію та самовдосконалення панянок.

Тож разом зі студентами Кропивницького професійного ліцею сфери послуг і торгівлі розглянули питання: що являє собою жіночий туризм, чим він відрізняється від інших видів туризму та наскільки є актуальним сьогодні. Також обговорили причини, які стимулюють туристок до здійснення суто дівич- подорожей, питання безпеки та фактори, що стримують мандрівниць подорожувати.

Жінки – це важлива цільова аудиторія, яка потребує спеціального, навіть особливого продукту, який би максимально відповідав усім їхнім вимогам та потребам.

Наголосимо, що female tourism сприяє розвитку сучасного жіночого руху, підтримці рівноправ'я та самореалізації жінок у всьому світі.

Чекаємо вас на наступному засіданні нашого інформаційно-туристичного клубу «AttractiveKrop» у бібліотеці ім. Чижевського, тема якого приурочена Міжнародному дню дій проти гребель – «Каховська ГЕС: що чекає у майбутньому?».



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!