«Степограй» запрошує до села Карбівка

08.06.2013
08.06.2013

Село розміщене на місці козацького зимівника, оточене курганами та хрестами «Чорного шляху», через засилля в навколишніх полях маків мало початкову назву «Червоне Поле». Тут легко відчути  природню гармонію: берег ставу, верболози, трави та квіти поряд з ошатністю та прибраністю цивілізації.

Цьогорічний фестиваль буде шостим, за роки він прийняв десятки колективів. На сцені заходу лишилась енергетика сотень виконавців з Волині, Івано-Франківщини, Вінниччини, Миколаївщини, Черкащини. Полтавщини, м. Києва та всіх міст і райцентрів Кіровоградщини.

Поряд з заходами основної програми завжди відбуваються творчі звіти ВНЗ області та проект «Студентська республіка», виставка «Кіровоградщина туристична» та семінари власників зелених садиб, художній та фотопленери.

 Цьогорічний «Степограй» вчергове порадує виступами народних аматорських колективів у номінаціях: «Українська народна пісня», «Українська естрадна пісня», «Українська народна хореографія», «Інсценізація народних свят та обрядів», «Українська пісня в стилі рок», чекаємо на виступи хореографічного ансамблю «Росинка», капели бандуристів «Орія», вокальної студії «Антарес», молодіжного клубу «Імідж» Кіровоградського ОЦДЮТ, народних колективів Добровеличківщини та сусідніх районів, гостей з Уманської аграрної академії.

Водночас з заходами основної програми відбудуться: виставка декоративно-вжиткового мистецтва, показові виступи з військово-прикладних видів спорту, працюватиме дитячий ігровий майданчик. Повноті відпочинку сприятимуть чисельні об’єкти громадського харчування.

Особливістю цьогорічного фесту стануть збільшена виставка-продаж сувенірів, турнір з національного виду бойових мистецтв «Хортинг» на кубок «Степограю», зіркою цьогорічного фестивалю  стане суперзірка української естради ВІТАЛІЙ КОЗЛОВСЬКИЙ!!!

І до ранку молодіжна розважальна програма!!!

Найкраща можливість відпочити серед материнської природи в атмосфері справжнього українського свята в компанії зірок естради !!!

08 черня 2013 року, село Карбівка Добровеличківського району  Кіровоградської області. Інформація: 098-294-94-73.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!