Вперше у Кіровограді - печ-моб QuiltinginPublic

15.06.2013
15.06.2013

Photo by Jessica Alex
Photo by Jessica Alex
QuiltinginPublic – це квілтінг на людях, і у неділю 15-го червня творча майстерня Ірини Кудревич запрошує городян долучитися до акції - під "зелені вітрила", на літньому майданчику бібліотеки імені Чижевського - парку Ковалівський.

Взяти участь у майстер-класі можуть всі бажаючи - зокрема, варто вийти зі своїм рукоділлям на люди, або ж долучитися до акції з будь-якою іншою ручною роботою та завершити її на свіжому повітрі.

Читайте також:
Бібліотека під зеленими вітрилами


У парку у суботу 15 червня (з 14 до 16 години) працюватиме творча майстерня Ірини Кудревич, де можна буде навчитись робити футляр для ключів «Кішка-ключниця». Для тих, хто бажає приєднатися до майстер-класу, з собою мати клаптики ситцевої тканини, флізелінову, підкладкову тканину та ущільнювач (як ущільнювач можна використовувати віскозну серветку), голку, ножиці.

Тож відкривайте дивний світ печворку. Творіть нове, вигадуйте своє і неповторне! Пам’ятайте, що ручна робота заспокоює, налаштовує на відпочинок, допомагає удосконалювати вашу техніку.

Коротка довідка: QuiltinginPublic - у 2005 році американка DanielleLandes запропонувала своїм подругам, таким же захопленим майстриням рукоділля, зібратися разом на людях, залишивши свої майстерні, затишні диванчики і домашні робочі місця і продовжити незакінчені роботи серед людей десь у парку, у дворі, в кафе - в будь-якому людному місці. Helen Heaney і Marion-Linda Paternostro, лідери австрійської гільдії печворку, запропонували всім майстрам печворку зібратися зі своїми клаптиковими роботами так само на людях. В Україні дана акція проходить вже третій рік поспіль, а в Кіровограді – вперше.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!