Нові можливості - навчання для кіровоградців у КНР

26.06.2013
26.06.2013

У середу, 26 червня о 14 годині в обласній універсальній науковій бібліотеці імені Д.І.Чижевського відбудеться зустріч з представниками вищих навчальних закладів Китаю – Ні Вей Юнь та Хань Чже Цинь. Китайські викладачі доведуть інформацію про навчання громадян України в Чжецзянському аграрно-лісовому, Ганьнанському і Сюйчжоуському педагогічному університеті та Хучжоуському університеті.


Китайські викладачі доведуть інформацію про процедуру оформлення документів до 1 вересня цього року для виїзду в КНР для випускників 2013 року, орієнтовні фінансові затрати на рік перебування за кордоном, перелік спеціальностей, які можна отримати у вказаних навчальних закладах Китаю.


Вивчення китайської мови на підготовчому факультеті на протязі 10 місяців обов’язкове. Після закінчення підготовчого факультету проходить зарахування на основні факультети за вибраними спеціальностями.

На зустріч запрошуються випускники 2013 року та діти, які закінчують школу в 2014 році, студенти середніх спеціальних та вищих закладів, батьки дітей, директори і викладачі шкіл та всі бажаючі, хто хоче дізнатись про навчання у вищих навчальних закладах Китаю.

 



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!