Вечір пам’яті релігійного мислителя протоієрея Георгія Флоровського

10.09.2013
10.09.2013

Кіровоградський обласний краєзнавчий музей запрошує на вечір пам’яті релігійного мислителя, історика і філософа протоієрея Георгія Васильовича Флоровського (1893-1979).

Уродженець м. Єлисаветграда, видатний православний мислитель отець Георгій Флоровський зробив серйозний внесок у такі різні галузі, як теологія, історія філософії та література.

Доктор теології, професор різних університетів Європи і Америки Георгій Васильович Флоровський був прикладом християнської мужності і мудрості. Вшануймо його пам’ять з приводу 120 річниці з дня народження і порадіємо нашій землі, яка народила славних синів!

На вечорі буде демонструватися виставка «Вірую і знаю. Г.Флоровський», підготовлена відділом рідкісної книги Кіровоградської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д.Чижевського, та приватна колекція О.В.Чуднова «Приближення отця Георгія». 

Подія буде завершена концертом Кіровоградського муніципального камерного хору під керівництвом заслуженого діяча мистецтв України Юрія Любовича, в якому прозвучать духовні твори Олександра Архангельського, Павла Чеснокова, Георгія Свиридова та Олексія Львова.

Початок заходу о 16.30



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!