Проекційно-лазерне шоу

14.09.2013
14.09.2013

Будинок культури імені Компанійця запрошує гостей та жителів міста Кіровоград з 14-го вересня (субота) на проекційно-лазерне шоу.

Ще зовсім недавно лазерні шоу системи використовувалися тільки в професійній сфері. Це були великі дорогі апарати, призначені для великих площ. І ось тепер і до Кіровограду привозять пересувні установки, які дозволяють провести лазерне шоу у невеликих приміщеннях (у даному випадку - у БК ім. Компанійця). Портативні лазерні шоу системи, без перебільшення, це прорив у світ музичного лазерного світла.

Лазерна шоу система змінює графічний і кольоровий малюнок, залежно від гучності і тембру музики, створюючи при цьому в звичної для нас обстановці ефект шоу. До речі, такі ефекти надзвичайно красиво виглядають у трохи задимлених приміщеннях. Залежно від моделі лазера, ефекти можуть бути у вигляді фігур, а також це можуть бути багатопроменеві лазери з широким кутом розкриття, з ефектом "зоряне небо", "мильні бульбашки", або інший набір малюнків, що заповнюють приміщення.

Саме слово "лазер" походить від англійського "light amplification by stimulated emission of radiation", що означає посилення світла за допомогою вимушеного, а по науковому індукованого, випромінювання. Лазер можна ще назвати оптичним квантовим генератором. Перший лазерний пристрій з'явився у Радянському Союзі в 1960 році. Нині лазер використовується майже у всіх сферах нашого життя: в медицині, будівництві, в комп'ютерній техніці ну і звичайно ж у лазерних шоу системах.



Комментарии

В К10 сентября 2013 16:55
1
Новина на багатьох сайтах є, але ніхто не набарвся сміливості написати о котрій годині це буде і скільки це коштує??? Доведеться з 6-ї ранку чекати коли то почнеться і брати з собою кредитку, бо Бог його знає скільки це коштує!!!
Ответить
Вікторія Талашкевич10 сентября 2013 17:10
0
Знаєте, вставати рано - це взагалі корисно :-) А щодо джерела інформації, то воно - рекламні розтяжки на вулицях міста. Оскільки в ДК Компанійця адміністрація "зашифрована", зателефонувати туди складно, але ми постараємося отримати більш детальну інформацію, і обов'язково її оприлюднимо. P.S. Кредитку не беріть - там точно немає термінала
Ответить
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!