День словника

30.09.2013
30.09.2013

Кіровоградська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д. Чижевського  запрошує всіх на унікальну інфоакцію, присвячену Всеукраїнському дню бібліотек - "День словника"

У понеділок, 30 вересня 2013 року, з 14 до 18 години, двері обласної бібліотеки імені Дмитра Чижевського на Великій Перспективній будуть відкриті для всіх мешканців та гостей Кіровограда від 2-х до 102-х років.

В холі першого поверху  протягом дня працюватиме дивовижна виставка на візках – «Словник – це всесвіт в алфавіті». Одночасно тут відбудеться визначення рейтингу  найбільш  популярних словників – «Словник, що завжди під рукою».  

Увага! У відділі рідкісних і цінних видань працює виставка одного дня – «Довідкові видання ХІХ ст.». Не пропустіть нагоди на власні очі побачити книжкові раритети!

О 14:00  запрошуємо на урочисте нагородження переможців  фотоконкурсу «Літній відпочинок з улюбленою бібліотекою».  Подарунки вручатимуть почесні гості свята, серед яких – голова НСФХУ Едуард Странадко. Після нагородження переможців у відділі мистецтв відбудеться відкриття ювілейної 50-ї фотовиставки Едуарда Странадка «Мереживо часу». І за доброю традицією, всіх бажаючих очікує творча зустріч з Майстром фотографії.

Сюрприз чекатиме на Вас у відділі документів іноземними мовами – о 15:00 дискусійне спілкування «Незамінні помічники перекладача» за участі перекладачів англійської, німецької та китайської мов.

Запрошуємо відкрити для себе особливий світ довідкових видань і словників та переконатися: це більш  захоплююче, ніж Ви уявляєте!

Бажаєте згадати барвисте і солодке літо? Відділ документів із економічних, технічних та природничих наук запрошує на презентацію виставки робіт букетів з цукерок Ірини Ковтун «Шоколадна фантазія».
 
У вирі книжкового свята Вас також очікують мистецькі акції:
- у відділі мистецтв вперше проводиться «Мистецька провокація» – дискусія з автором виставки «Абстрактна країна» Павлом Пузирем;
- на прибудинковому майданчику відбудеться флеш-моб «Променад за алфавітом» та виступ брейк-дансерів. А на завершення – виступ колективу кіровоградської студії хореографічного мистецтва «Аеліта» – «Ілюстрований словник хореографії».

День словника  став можливим за підтримки  департаменту культури, туризму та  культурної спадщини Кіровоградської облдержадміністрації. Додаткова інформація за  тел.: 066 122 70 98, контактна особа – Світлана Приймак.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!