Відкриття фотовиставки «Мереживо часу» Едуарда Странадка

30.09.2013

У понеділок 30 вересня о 15.00 у відділі мистецтв Кіровоградської обласної універсальної бібліотеки імені Чижевського відбудеться урочисте відкриття 50-ї персональної фотовиставки «Мереживо часу» Едуарда Странадка.


Едуард Странадко – один з найвідоміших фотохудожників України,голова Національної спілки фотохудожників України та член Національноїспілки журналістів України, Заслужений працівник культури України. Його роботи  були представлені в багатьох містах України та за її межами. Автор50-ти персональних та більше 100 колективних виставок. Певний час працював у власній майстерні в Петербурзі.


Художник нестандартного світосприйняттятвори якого відрізняються неповторним індивідуальним стилем, сповненим лірикою, поетичністюглибокою філософією, навіть містикою. Едуард Странадко як ніхто інший здатний передати відчуття плину часу, який характеризує нашу сучасність як трансформацію взаємовідносин у суспільстві у бік прагматизму, прискорення, розвитку концептуальних течій, далеких від ідей гуманізма. „Зникає тонкість людських почуттів”, - пише в одній зі своїх статей майстер.  Автор виставки намагається зупинити і показати нам незбагненну красу кожної миті, що вражає, мов спалах, щоб зникнути, але назавжди залишитися в нашій уяві.


Запрошуємо усіх бажаючих шанувальників ноповторного вишуканого стилю у фотомистецтві на творчу зустріч з Майстром, під час якої ви зможете дізнатися про секрети авторської техніки виконання робіт та творчого успіху. Тільки цього дня у бібліотеці ім.Д.І.Чижевського ви матимите унікальну можливість поспілкуватися з яскравим фотохудожником та цікавим співрозмовником, подивитися на світ його очима.

Чекаємо на любителів оригінального і поетичного! 



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!