Прес-конференція Посла Великобританії в Україні САЙМОНА СМІТА

15.10.2013
15.10.2013

У вівторок, 15-го жовтня 2013 року у Кіровоградському прес-клубі о 17.00 розпочнеться прес-конференція Посла Великої Британії в Україні пана Саймона Сміта.

Цього дня Саймон Сміт перебуватиме із одноденним регіональним візитом в Кіровограді з метою ознайомитися з економічним потенціалом краю та можливостями розширення двосторонньої співпраці, а також обговорити актуальні питання відносин України та Євросоюзу.  Програмою візиту передбачено низку зустрічей з керівництвом області, представниками неурядових організацій, студентами та ЗМІ.

Саймон Сміт обійняв посаду Посла Великої Британії в Україні у вересні 2012 року. Перед тим, з 2007 до 2012 року, він був Послом Великої Британії в Австрії та постійним представником уряду Великої Британії в міжнародних організаціях у Відні. Саймон Сміт розпочав свою кар’єру у міністерстві закордонних справ Великої Британії у 1986 році, де обіймав низку посад у департаментах країн Африки, Європи, Азії та Тихоокеанського регіону, а також країн Співдружності. Крім Австрії та України, Саймон Сміт також працював в посольствах в Токіо та Москві. Саймон Сміт – випускник коледжу Ведхем Оксфордського університету за спеціальністю «іноземні мови». Дружина – Шан, у них є дві дочки.

Посол Великої Британії в Україні представляє Її Величність Королеву та британський уряд у країні призначення. Він відповідає за напрямок діяльності посольства та його відділів, що включає політичну роботу, торговельно-інвестиційні, медійні та культурні стосунки, а також надання візових і консульських послуг.

Прес-конференція відбудеться у приміщенні
Кіровоградського прес-клубу (вул. 50 років Жовтня, 1-а, ТЦ «Копилка», вхід – від магазину «СтройДвор) у вівторок 15 жовтня, початок о 17:00. Запрошуємо ЗМІ! Додаткова інформація – за телефоном: (0522) 27-36-10

Наша електронна пошта: anna.gorobcova@gmail.com Координатор – Анна Горобцова



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!