Презентація нового роману Ольги Полєвіної “Санта Лючія”

17.10.2013
17.10.2013

Ольга Полєвіна
Ольга Полєвіна
У четвер, 17 жовтня о 16.00 у відділі краєзнавства в обласній бібліотеці ім. Д. Чижевського відбудеться презентація нового роману Ольги Полєвіної “Санта Лючія” – книги, написаної Жінкою і для Жінок. Книга вийшла в рамках регіональної ініціативи Сергія Ларіна «Література рідного краю» за підтримки Олександра Шаталова.

Головна героїня «Санта Лючії» – письменниця, яка в юності мріяла про кар`єру оперної співачки, а сама Ольга Полєвіна є не тільки членом Спілки письменників України, але й багато років – директором Кіровоградської музичної школи № 4, що наводить на думку про автобіографічність твору.

В романі розповідається про складні життєві ситуації. Повороти сюжету несподівані: іскрометний світ студентства – і драма, літературна еліта – і майже кримінальні ситуації. І Любов – в усіх її проявах – як один з головних героїв. Тонкий психологізм, глибина думки, відсутність моралізаторства роблять читача ніби співавтором: що б не робила героїня — все приміряєш на себе, шукаєш разом з нею рішення. Автору вдається утримати увагу до останньої сторінки.

Ольга Полєвіна
Ольга Полєвіна
2013 рік – ювілейний в творчості Ольги Полєвіної. Її перша книга – збірка віршів “Изнанка счастья» – вийшла в світ рівно десять років тому, в 2003-му. За цей час Ольга Полевіна написала і видала ще близько десяти книг – «близько», тому, що навіть сама письменниця не може порахувати точно: щось видавалося в співавторстві, деякі романи були надруковані в журналах, на її рахунку також переклади на російську поем Ліни Костенко. І все-таки «Санта Лючія» – це якісно новий етап у її творчості. Приємно, що в рамках програми «Література рідного краю» книги кіровоградських авторів стали не просто видавати, але видавати красиво і якісно – без знижок на провінційність і брак коштів. Нову книгу в твердій палітурці, надруковану на гарному папері, просто приємно тримати в руках.

Ласкаво запрошуємо на презентацію роману “Санта Лючія”. Словом, читайте кіровоградське! Якщо ви любите книги «за життя», «Санта Лючія» вам обов'язково сподобається!!!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!