Сьогодні кіровоградські байкери проведуть акцію протесту

25.10.2013
25.10.2013

Сьогодні,  25 жовтня, о 15.00 у Кіровограді відбудеться акція протесту тих, хто їздить на мотоциклах. Мета акції  - відміна обмежень на пересування мотоциклами по вулицях Полтавській та Московській.

«Ми розмістили в соціальних мережах заклики до всіх кіровоградських байкерів,  щоб о 15.00 приїздили до Аеропорта, - розповідає співорганізатор акції Владислав Овчинніков. - Якщо нас збереться хоча б з два десятки, ми вирушимо до Кіровоградської міської ради».

Через знаки, які забороняють рух мотоциклів цими вулицями, кіровоградці змушені їздити в об’ їзд повз приватні та багатоповерхові  будинки, що, на думку організаторів акції, може спричинити скарги жителів тих вулиць і що не зручно самим мотоциклістам.

Нагадаємо, на території області триває профілактична операція «Мотоцикліст», у ході якої інспектори ДАІ проводять роз’яснювальну та виховну роботу з водіями мотоциклів щодо недопущення ними порушень ПДР України та спокою громадян у нічний час. З початку заходів співробітники ДАІ зафіксували 4776 порушень ПДР з боку водіїв мотоциклів, мопедів і скутерів.

При проведенні аналізу звернень громадян щодо порушень Правил дорожнього руху водіями мототранспорту було прийняте рішення про встановлення дорожніх знаків 3.6 «Рух мотоциклів заборонено» на вул. Полтавській та вул. Московській у м. Кіровограді. 
Байкери вимагатимуть прибрати ці дорожні знаки. До акції можуть долучитися всі бажаючі.

Довідка: знак «Рух мотоциклів заборонено» 
Знак 3.6 «Рух мотоциклів заборонено» встановлюється для заборони руху мотоциклів по певній ділянці дороги. Мета даного обмеження - запобігти небезпеці, яка може бут спричинена мотоциклістами або, навпаки, коли рух по вказаній ділянці дороги небезпечний для них. Передбачено, що дане обмеження не поширюється на мотоцикли поштової служби з білою діагональною смугою на синьому фоні на борту, а також, якщо мотоцикл обслуговує фірми або людей в даній зоні. Тобто додому на особистому мотоциклі за наявності такого обмеження приїхати можна, може також поїхати в таку зону розвізник піци. Максимальним покаранням за порушення припису даного знаку може бути штраф. 

Джерело - сайт gre4ka.info



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!