Пиши, стань почутим і зароби на тому, що любиш!

09.11.2013
09.11.2013

У суботу, 9 листопада в Києві відбудеться конференція «Пиши, стань почутим і зароби на тому, що любиш». Якщо для Вас блог, спільноти в соціальних мережах більше ніж перепост картинок та цитат, якщо Ви збираєтесь або вже генеруєте інформацію, тоді конференція для Вас.

Покроковий розгляд як стати цікавим для читача. Основні теми, які розглядатимуться: текст (структура, родзинки, верстка тощо), соціальні мережі (як використовувати в цілях реклами), візуалізація даних (інфографіка), популярність(як досягнути). Реєстрація до 1 листопада передбачає знижку!

На конференції будуть:
​Даніл Щестюк, Власник інтернет-шоу "Будни Студента"
Крус, експерт з нових медіа, блогер, поза мейнстрімом
Євгенія Малих, експерт Go2 та лідер соціальної думки
 
Для кого ця конференція? Якщо для Вас блог, спільноти в соціальних мережах більше ніж перепост картинок та цитат, якщо Ви збираєтесь або вже генеруєте інформацію, тоді конференція для Вас. Конференція призначена для тематичних та персональних блогерів, редакторів спільнот та лідерів думок у соціальних мережах, а також для тих хто збирається створити власне джерело інформації.

Що там буде? Покроковий розляд як стати цікавим для читача. Основні теми які розглядатимуться: текст (структура, родзинки, верстка і т. д), соціальні мережі (як використовувати в цілях реклами), візуалізація даних (інфографіка), популярність(як досягнути)

Хто про це розповість? Кожний з них провідний спеціаліст в галузі написання цільових текстів, реклами. Вони мають багатолітній досвід і безліч цікавих інструментів досягнення популярності з чим поділяться з Вами.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!