Молодіжний Чемпіонат зі спортивного "Ерудит-квартету"

15.12.2013, 10:30
15.12.2013, 10:30

15 грудня 2013 року у  302 аудиторії ОЦДЮТ (вул. Калініна, 36) відбудеться Молодіжний Чемпіонат зі спортивного "Ерудит-квартету", участь у якому мають право брати гравці, чия дата народження - не раніше 01.09.1990 р. 

Реєстрація учасників - 10.30-11.00. Учасникам також треба подати  попередню заявку до 6 декабря  Кизименку Валерію Олександровичу за телефоном 0992887660 або на електронну адресу kizval@rambler.ru

На грі треба мати документ, який посвідчуює вік особи (паспорт тощо).

Ерудит-квартет - це інтелектуальна гра, командний варіант "Своєї гри". У кожній грі бере участь не більше чотирьох команд. У складі кожної команди - чотири гравця, один з яких є капітаном.  Гра складається з трьох боїв, в кожному з яких розігрується чотири раунди: 

- «Відкритий бій». Перед початком бою ведучий оголошує теми раундів, і капітан команди протягом хвилини визначає, хто з гравців грає в якому раунді. 

- «Поступовий бій». Ведучий оголошує тему безпосередньо перед початком раунду, і капітан команди протягом 20 секунд визначає гравця, що грає цей раунд.

- «Закритий бій». Перед початком бою ведучий заздалегідь визначає послідовність тем, не оголошуючи їх. Після цього капітан протягом хвилини визначає, хто з гравців грає в якому раунді, після чого ведучий зачитує теми безпосередньо перед початком кожного раунду.

У кожному раунді бою розігруються 5 питань, об'єднаних загальною ігровою темою. Кожне питання має свій рівень складності і відповідний номінал (10, 20, 30, 40 і 50 очок). Якщо гравець відповідає неправильно, він отримує негативну кількість очок, відповідну вартості питання.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!