Відкриття виставки московської фотохудожниці Ірини Михайлової «Алиса и другие»

10.01.2014
10.01.2014

10 січня окрасою святкової новорічної програми «Щедрий вечір» в бібліотеці ім. Д.Чижевського буде презентація персональної виставкифотохудожниці з Москви Ірини Михайлової «Алиса и другие». О 21.30 в холі І поверху відчиняться двері у світ казки-фантазії та сновидінь, і всі гостідізнаються про таємниці створення її казкового світу та почують неповторну розповідь митця про створення кожної роботи. Щоб провести зйомку, Ірина довго малює ескізи, продумує кожну дрібницю, а це  надзвичайно об’ємна роботадо того ж ідей у неї ще дуже багато.


Ірина дуже творча натура, тому намагається весь свій вільний час приділяти улюбленим заняттям. Вечорами після домашніх справ, коли сімя лягає спати, вона сідає за комп’ютер і малює, витинає, склеює. Іноді в неї виходять дуже дитячі роботи, а інколи - серйозні. Коли їй набридає колаж, вона виготовляє іграшкипристрасно захоплюється фотографією. Ірина Михайлова багато разів перемагала в конкурсах, про неї писали журнали, вона влаштовувала покази виставок, що свідчить про її наполегливість та цілеспрямованість.


В одному з інтерв’ю Ірина сказала: «Я считаю, что если Бог дал какие-то таланты (я не хвастаюсь, а просто знаю, что свыше нам помогают и надеются на какое-то наше развитие и отдачу) - то человек просто обязан это в себе развивать и делиться этим с людьми». Тому на мешканців та гостей міста чекає незабутня зустріч, де кожен отримає не тільки естетичне задоволення, а й опиниться в справжній казковій атмосфері. Обов’язково завітайте на відкриття виставки та на зустріч з талановитою фотохудожницею. Таке дійство просто неможливо пропустити! Виставка працюватиме протягом місяця. 



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!