Відкриття виставки Вадима Канащука «Акварелі душі»

12.02.2014

У середу, 12 лютого о 14.00 у відділі мистецтв відбудеться відкриття виставки живопису молодого художника Вадима Канащука «Акварелі душі».

Вадим Канащук нове ім’я в мистецькій спільноті міста Кіровограда. Це перша спроба спілкування з глядачем, перший публічний іспит на професіоналізм. Виставку складають 56 живописних робіт, які відображають пошук стилю, пошук власної ідентичності. Зі слів Вадима: «Важливо не змальовувати, а творити від душі. Але перед тим потрібно пройти період підготовки, вдосконалити свій рівень. Іконопис заспокоює, приносить духовну радість».

Вадим Олександрович Канащук народився 8 грудня 1992 року  в  Кіровограді. Малюванням захоплювався з дитинства. Навчався у Пустільнікової  Л. О. (м. Кіровоград), художниці Витвицької –Бабенчук Л. (м. Львів). У 2013 році  вступив до Львівської Національної Академії Мистецтв, кафедра ОМІР, напрям сакральне мистецтво. Пише портрети, пейзажі, натюрморти. Особливе місце у його творчості  має іконопис. «Акварелі душі» - перша персональна виставка в рідному місті. Запрошуємо всіх на відкриття виставки!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!