Виставка «Степові джерела»

27.02.2014

Відкриття виставки робіт учасників міського фестивалю «Степові джерела» колективів загальноосвітніх шкіл, дитячо-юнацьких центрів естетичного виховання та позашкільних навчальних закладів у номінації декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва

У середу, 27 лютого 2014 р. о 14:00 запрошуємо до відділу документів із економічних, технічних та природничих наук обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського на відкриття виставки робіт декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва переможців міського фестивалю «Степові джерела» колективів загальноосвітніх шкіл, дитячо-юнацьких центрів естетичного виховання та позашкільних навчальних закладів. На виставці представлені роботи учнів віком від 6 до 18 років. Виставка охоплює майже все розмаїття жанрів, які є уособленням декоративно-ужиткового мистецтва як соціально-культурного феномену, а саме: художнє плетіння, ткацтво, в’язання спицями та гачком, художня вишивка, м’яка іграшка, вироби з тіста, декоративний розпис, народний живопис, бісероплетіння, вироби з природних матеріалів, фітодизайн, батик, лялька-мотанка, образотворче мистецтво тощо.

Мистецтво може стати однією з основних ланок у становленні юної особистості. Саме воно відкриває нам чарівний світ почуттів дитини, що прагне в барвах, лініях, кольорі, інтонаціях, темпі поділитись своїми переживаннями, хвилюваннями, радощами, захопленнями від почутого, побаченого, пережитого в реальному житті.  Запрошуємо переглянути виставку, де в малюнку, ліпці, аплікації діти передають свої враження від оточуючого світу та виражають своє ставлення до нього.

Організаторами виставки стали обласна універсальна наукова бібліотека  ім. Д.Чижевського та Центр методичної та соціально-психологічної служби гуманітарного департаменту Кіровоградської міської ради. Виставка працює у відділі документів із економічних, технічних та природничих наук до 20 березня  2014 р. Вхід – вільний! Адреса: м. Кіровоград, вул. В. Перспективна, 24.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!