Баскетбол: Матч Всіх Зірок пройде у Кіровограді

02.03.2014
02.03.2014
Факультет физического воспитания
Кировоград, ул. В. Пермская, 3

Увага! У зв’язку з трагічними подіями в Україні «Матч зірок» жіночої Вищої ліги, який мав відбутися у Кіровограді, перенесено на невизначений термін.

Федерація Баскетболу України, Кіровоградська обласна державна адміністрація, Федерація Баскетболу Кіровоградської області та Баскетбольний клуб «Єлисавет-Баскет» запрошує уболівальників на "Матч Всіх Зірок-2014" у Вищій жіночій баскетбольній лізі. Турнір між командами «Україна» та «Легіон» пройде за підтримки голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Андрія Ніколаєнка - у неділю, 2-го березня. Вхід – вільний! Місце проведення – Факультет фізичного виховання  Кіровоградського державного педагогічного університету імені В.Винниченка (вул. В.Пермська, 3). 

Днями на сайті федерації 
розпочато голосування за стартові п’ятірки команд «Україна» та «Легіон». Голосування триватиме до 23 лютого включно. Тож встигніть проголосувати за своїх улюблених баскетболісток!! Крім, власне, «Матчу зірок» буде проведено й традиційні конкурси захисників та триочкових кидків. Пряма трансляція баскетбольного свята в Кіровограді запланована на офіційному сайті Федерації баскетболу України. Тисни і голосуй, обираючи кіровоградок!!!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!