Презентація книги Юрія Матівоса “Тарасові шляхи Приінгулля”

20.03.2014, 16:00–18:00
20.03.2014, 16:00–18:00

У четвер, 20 березня о 16.00 у відділі краєзнавства обласної бібліотеки ім. Д.І.Чижевського  відбудеться презентація книги Юрія Матівоса “Тарасові шляхи Приінгулля”.

У кіровоградському видавництві “Код” була видана книга  «Тарасові шляхи Приінгулля». Це серія науково-публіцистичних нарисів про перебування Тараса Шевченка на землях теперішньої Кіровоградщини, про зв’язок відомих постатей вітчизняної та світової історії, культури, літератури, що торкнулися Шевченкової долі, його творчості, з Приінгульським краєм.


До видання доклали творчих зусиль багато людей, для кого Тарас Шевченко є не тільки геніальним поетом і художником, а й виміром патріотизму, любові до рідної землі та її народу. Це, насамперед, редактор видання,голова правління Кіровоградської обласної спілки письменників України Василь Бондар;  кандидат історичних наук, доцент Кіровоградського державного педагогічного університету ім.В.Винниченка Сергій Шевченко.

Захід відбудеться у відділі краєзнавства (ІІІ поверх) обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського за адресою: м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 24. Вхід  - вільний!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!