Дитячий кулінарний майстер-клас: Зробимо бургери?!

06.04.2014
06.04.2014

У кіровоградському ресторані "Шинок" тривають кулінарні майстер-класи для діток віком від 5 до 15 років. Цієї неділі - 6-го квітня, - шеф-кухар ресторану вчитиме діток, яки приготувати бургери. Хлопчики і дівчатка все робитимуть самі – працюватимуть з тістом, м’ясом та овочами, начинятимуть страву власноруч, а потім, звісно, чекатимуть, поки вона спечеться, куштуватимуть і мам-тат будуть пригощати, запиваючи узваром чи соком.

Під час першого майстер-класу два тижні тому дітки готували собі піцу (дивіться репортаж), адже це смачно і дуже весело, а минулої неділі – варенички з вишнями (фото тут!). Доки страви готувалися, малюки дивилися мультфільми та спілкувалися із однолітками.

Тож, якщо ви хочете навчити вашу дитину куховарити, то ласкаво просимо до ресторану "Шинок", що по вулиці Маршала Конєва, 5-а (район Пацаєва, зупинка біля магазину "Старт"). У неділю 6-го квітня шеф-кухар ресторану проведе відразу два майстер-класи із виготовлення бургерів, тож обирайте зручний для вас час - об 11.00 та о 13.00.

Вартість участі для дитини - 50 гривень (дві години часу, усі продукти та керівництво процесом, а ще сік чи узвар). Увага! Кількість місць обмежена, тож телефонуйте, щоб записатися заздалегідь: 066-328-40-48 (Жанна) та 068-910-43-40 (Вікторія).




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!