Великодні свята на західній Україні!

12.04.2014–17.04.2014
12.04.2014–17.04.2014
Туристична компанія “Фортеця”
місто Кіровоград, вулиця Преображенська, 2

Екскурсія Почаїв – Кременець — Львів

19-21 квітня (3 повні екскурсійні дні)

ВСІ ВХІДНІ КВИТКИ ТА ЕКСКУРСІЇ ВКЛЮЧЕНО ДО ВАРТОСТІ

Програма туру:

18 квітня, 21:00 – від’їзд з Кіровограду, нічний переїзд.

Перший екскурсійний день, 19 квітня.

08:00 – прибуття до Почаєва. Знайомство з монастирем (Троїцький та Успенський собори, печерний храм, ікона, стопа, мощі святих ...)
Скит Святого Духа, в якому зберігаються такі реліквії, як вериги Микити Стовпника, камінь Серафима Саровського, мощовики, ікони які плачуть і т.п. На території монастиря наберемо цілющої води з колодязя глибиною 105 м, який освячений на честь Святого Амфілохія Почаївського.
Відвідування древнього Монашого кладовища.

Невеликий переїзд, і ми піднімаємося на Божу гору (365 м над рівнем моря), свята вода з молодильного джерела, печера, фантастична природа Волині.

Знову невеличкий переїзд і ми опиняємося біля Купальні Святої Анни, температура води 5 градусів за Цельсієм круглий рік, монастир, ікона Праведної Анни.

Можливість спробувати справжнього монастирського квасу, чаю з понад 30 видів трав, пряників.

Знайомство з фортецею 14 століття на високій горі Бона, історія про зловісну королеву Бона Сфорца.

Переїзд до Львова, поселення в готелі, вільний час, вечеря, ночівля.

Другий екскурсійний день, 20 квітня.

09:00:12:00 — розпочинаємо з оглядової екскурсії середньовічним містом. Прогуляємося проспектами Свободи та Шевченко, по славнозвісній площі Ринок, центральними вуличками Львова. Побачимо собори святого Юра, Домініканський, Катедральний. Успенську церкву та Вірменку ну і, звичайно, Оперний театр.

12:00-16:00 — переїзд до музею народної архітектури та побуту, де щорічно відбувається етнографічний фестиваль «Велика Гаївка», де львів’яни та гості міста можуть ознайомитись з традиціями весняного циклу нашого регіону та безпосередньо взяти участь у великодніх забавах. «Велика Гаївка» – це місце зустрічі родин, давніх друзів, усіх, хто вважає себе львів’янином та гостей міста.
На відвідувачів фестивалю чекають майстер-класи з писанкарства та традиційні великодні забави для дітей та дорослих. Серед них - «Кривий танець» (безперервний танець, що тягнеться центральною алеєю музею); конкурс «Писанка для милого», Майстерня автентичного танцю, атракціон «Гойдалки». На головній сцені протягом всього дня будуть звучати веснянки та гаївки, проводитимуться конкурси, забави та аукціон писанки. Також на гостей фестивалю чекають виступи фольклорних та хореографічних колективів та естрадних виконавців.

Для найменших відвідувачів буде відкрито спеціальну галявину "Вербові котики", де діти зможуть бавитись і розважатись цілий день, пізнаючи народні звичаї та обряди.

16:00 — переїзд до центральної частини міста, вільний час. Рекомендуємо Вам відвідати IIІ Фестиваль писанок у Львові. Цей родинний захід прославлятиме тисячолітні традиції святкування найсвітлішого свята у християнському світі. Головною ідеєю Фестивалю є популяризація великодніх традицій та прикрашання міста Лева за допомогою невід'ємного символу Великодня – Писанки. У цей період увесь Львів перетвориться на «Музей Писанки» під відкритим небом, де з різних матеріалів будуть створюватися та оздоблюватися писанки. Все більше львів’ян та гостей міста готові виходити на вулиці і переносити настрій святкувань зі своїх домівок Львову. Протягом фестивальних днів учасники будуть виготовляти писанки з шоколаду, повітряних кульок, дерева, квітів та багато інших цікавих та неочікуваних матеріалів класичного символу Великодня та встановлювати на вулицях і у закладах Львова, які згодом об’єднаються в одну велику Виставку писанок.
Ночівля.

Третій екскурсійний день, 21 квітня.

09:00 — виселення з готелю.
09:00-11:00 - екскурсія до історико-культурного заповіднику Личаківський цвинтар — це один з найвеличніших і найпомпезніших європейських некрополів. Заснований у 1786 році. Тут від перших років його заснування ховали осіб відомих, найбагатших, діячів культури, мистецтва, науки і всю адміністративну еліту столиці Королівства Галичина і Лодомерія.

11:00-13:00 - переїзд на Високий Замок — екскурсія, огляд панорами міста з висоти пташиного польоту, час для фотографування на згадку.

13:30-15:30 — екскурсія до музею пивоваріння з дегустацією справжнього львівського пива.
15:30-18:00 — вільний час, від'їзд.

Ніч четверта – переїзд.

06:00 — прибуття до Кіровограду.

Вартість туру на 1 особу: 885 грн.

До вартості включено: проїзд комфортабельним автобусом, проживання у готелі – 2 доби (центр міста), всі екскурсії та вхідні квитки по програмі, страхування медичне та від нещасного випадку, супровід групи представником компанії.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!