Безпека журналістської діяльності

15.04.2014–16.04.2014
15.04.2014–16.04.2014

15-16 квітня 2014 року у Києві відбудеться дводенний експертний семінар-тренінг на тему «Безпека журналістської діяльності», за адресою: Київ, вул. Братська 17-19, готель «Радіссон Блу», з 11:00 до 15:30. Семінар організовано в рамках програми Ради Європи «Впровадження європейських стандартів в українському медійному середовищі» за фінансування уряду Канади.

До участі запрошуються журналісти, представники неурядових та журналістських організацій, а також представники Державного комітету телебачення та радіомовлення, Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації, а також керівники телерадіоорганізацій. Питання правової безпеки обговорюватимуться за експертної участі старшого юриста Секретаріату Європейського суду з прав людини п. Павла Пушкаря. Кращими практиками технічної безпеки з учасниками поділяться Марек Тучинський, співзасновник та креативний директор Tactical Technology Collective, Артуро Філасто, розробник в команді Tor Project (проекту, що займається питаннями анонімності он-лайн) та інші експерти.

Учасники запрошуються до обговорення практичних заходів для забезпечення вищого рівня безпеки журналістської діяльності в контексті українського сьогодення. Із вступними промовами від міжнародних організацій на цьому заході виступатимуть Посол Канади в Україні Трой Лулашник та Голова Офісу Ради Європи в Україні Владімір Рістовскі. Із заключним словом 16 квітня звернеться Голова Директорату з прав людини Ради Європи Крістос Джакомопулос.

Представникам регіональних ЗМІ забезпечується проживання у готелі та компенсується проїзд. Якщо Вас цікавить участь у цьому семінарі, просимо Вас заповнити реєстраційну форму https://docs.google.com/forms/d/1b_uyIYNzQcw8jZ_w...

та підтвердити Вашу участь у заході до 14 квітня асистентові проекту Ради Європи та Уряду Канади Оксані Штеревері за телефоном +38044 303 9914 (вн.107), або надіслати підтвердження на адресу oxana.szterevera@coe.int

«Телекритика»



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!